PISCINES I LLACS NATURALS

UNA EXPERIÈNCIA DIFERENT

una experiencia diferent

A la teva piscina natural, l'aigua es depura única i exclusivament a través de sistemes naturals i biològics, tal com ho faria a la Natura.

L'aigua és 100% lliure de químics, pura i saludable. Submergir-s'hi reprodueix les sensacions que tindries en banyar-te en un riu o llac silvestres.

El contacte amb la Natura, el murmuri de l'aigua, la bellesa hipnòtica de les plantes aquàtiques, sentir el cant dels ocells (que venen atrets per la presència de l'aigua natural) és una experiència privada d'una sensualitat incomparable.

AUTÈNTICA QUALITAT DE VIDA

Bellesa i encant

La teva piscina pot ser de l'estil que t’estimis més (inspiració mediterrània, zen, disseny contemporani, etc.) i s'integrarà de forma harmoniosa al teu jardí i al paisatge. La nostra forma de treballar t’ofereix un altíssim nivell de personalització, tant pel que fa a materials, com a detalls estètics i acabats de la màxima qualitat. Podràs envoltar-te del tipus de bellesa que t'inspira, expressar la teva personalitat i dissenyar la piscina en funció de les expectatives de les persones que utilitzaran la instal·lació.

Autèntica sostenibilitat

Ecològica per definició, la teva piscina està lliure de químics, es construeix amb materials atòxics i de proximitat, consumeix molt poca energia i no contamina. S'integra de forma harmoniosa al paisatge, atrau vida silvestre (libèl·lules, ocells, papallones...) i és un ecosistema que millora el teu entorn.

Salut i energia vibrants

La piscina no conté clor ni altres químics artificials i resulta totalment saludable. L'aigua és dolça, potable i no irrita els ulls ni resseca la teva epidermis. Després del bany, la teva pell queda suau i hidratada. La sensació de benestar és intensa. El contacte amb la Natura és inspirador i restaurador.

L'AIGUA ES CONVERTEIX EN UN FOCUS D'ATRACCIÓ PER A LES PERSONES

La piscina et convida a gaudir intensament: neda, relaxa't, juga, medita, contempla la Natura.

I descobreix el plaer extraordinari de compartir-la amb família i amistats.

COM CREEM LA TEVA PISCINA NATURAL?

A Projectes d’Aigua som especialistes en piscines naturals. T ́oferim la garantia de 20 anys d ́experiència en tot tipus d ́instal·lacions per a particulars, empreses de turisme rural i Administració.

Realitzem productes a mida i si la piscina o el llac s'han d'integrar a un altre projecte (per exemple, obra nova o rehabilitació projectada per un estudi d'arquitectura o paisatgisme), ens coordinem amb les empreses implicades.

Si vols, podem acompanyar-te en totes les fases del projecte:

DISSENY

1. DISSENY A MIDA

CONSTRUCCIÓ

2. CONSTRUCCIÓ I POSADA A PUNT

PODADA

3. MANTENIMENT

QUIN ÉS EL TEU SOMNI?

PISCINA NATURAL

Tot i que la piscina natural s'inspira en la Natura, el seu aspecte és més racional i ordenat. Les seves formes són arquitectòniques i el seu disseny s'integra harmoniosament a qualsevol jardí, revalorant-lo. T'ofereix un control total sobre el grau d'interacció que desitges amb allò natural i existeix una separació física entre els biofiltres (plantes aquàtiques) i el banyista.

Resulta ideal per a tot tipus de jardins, habitatge en urbanització, xalet, masia aïllada, vil·la, etc.

LLAC NATURAL

S'inspira en els estanys que trobem a la Natura: les seves formes són orgàniques i arrodonides, inclou nombrosos elements naturals i el seu aspecte és silvestre (fins i tot selvàtic). Té un encant hipnòtic. Sol contenir una gran riquesa de plantes, còdols, pedres escollides i profundes zones de bany. Et prometen una connexió íntima i sensual amb la Natura més autèntica.

Ideal en espais amplis: finques amb terreny, masies amb gran jardí, vil·les, etc.

AMB LA GARANTIA CIENTÍFICA QUE OFEREIX LA BIOTECNOLOGIA
  • L'aigua és potable i totalment segura per a tu i la teva família
  • Les zones de depuració estan separades de les de bany, assegurant un bany higiènic i segur
  • El fons de la teva piscina sempre és visible perquè l'aigua és clara i transparent
  • La piscina pot estar en repòs durant llargs períodes de temps i seguir viva i sana
  • El nostre servei postvenda t'assegura el funcionament òptim de manera duradora

Instal·lació neta que no genera mosquits i no produeix un creixement descontrolat d'algues.

MANTENIMENT SENZILL

Creem un sistema robust i equilibrat que necessita poca intervenció

Els nostres productes són eficients i requereixen molt poques tasques de manteniment. De fet, el manteniment és tan senzill que pots fer-lo tu mateix. Però, si ho prefereixes, posem a la teva disposició el servei de manteniment. El que valoren més els nostres clients és el servei postvenda i l'atenció personalitzada.

ARA ÉS EL MOMENT D’ENVOLTAR-TE DE LA BELLESA QUE T'INSPIRA I ET FA FELIÇ

foto contacte

Vols una proposta a mida? Contacta amb nosaltres.

Truca avui al +34 609 533 583 o escriu a info@projectesdaigua.com