NOSALTRES

SOM L'EMPRESA DE REFERÈNCIA EN PISCINES NATURALS I SISTEMES DE DEPURACIÓ NATURAL A CATALUNYA

Des de fa 20 anys treballem per a clients que volen piscines naturals i sistemes de depuració natural. La nostra clientela necessita projectes a mida: exclusius, ecològics i sostenibles. Basats en la Biotecnologia, tots els nostres sistemes són eficients i fiables.

Al nostre portfolio trobaràs una mostra extensa de projectes per a particulars, empreses, hotels rurals i Administració. Les creacions s'integren de forma harmoniosa en projectes realitzats amb criteris de Bioconstrucció i dissenys contemporanis que respecten les tècniques tradicionals.

Per a la teva comoditat, tens a la teva disposició un servei integral de disseny, construcció i manteniment. El nostre excel·lent servei postvenda t'assegura el funcionament òptim de la teva instal·lació de forma duradora. Aquesta disponibilitat per atendre dubtes i solucionar qualsevol tipus d'incidència és la clau de la nostra bona reputació.

CARLES PÉREZ ÉS L'ÚNIC BIÒLEG DEL PAÍS ESPECIALITZAT EN PISCINES I SISTEMES DE DEPURACIÓ NATURAL

carles imatge

Carles Pérez es el fundador de Projectes d’Aigua. Biòleg, expert i figura de referència en el sector. Defensa el caràcter sostenible i respectuós d'aquests productes i per això en fomenta la implementació a tot el territori català.

Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Tecnologia de l'Aigua per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). No només es dedica a comercialitzar piscines i sistemes de depuració naturals, sinó que també divulga la seva eficiència i les seves possibilitats mitjançant múltiples activitats com a docent a universitats, col·laborador habitual a Jornades Tècniques organitzades per la Generalitat de Catalunya i conferenciant en esdeveniments destacats d'arquitectura innovadora i avançada.

“M'encanta l'aigua, la natura i la vida. Soc conscient de la sobreexplotació dels recursos i el meu desig sempre ha estat trobar maneres d'aplicar la biologia per fer sistemes útils i que les persones tinguem bona qualitat de vida respectant el nostre entorn.”

PROJECTES PIONERS

Can Buch, selecte hotel rural a La Garrotxa

Col·laborem habitualment amb arquitectes de reconeguda trajectòria com ara Oriol Rosselló, fundador de l'estudi d'arquitectura Bangolo. Amb ell vam fer el projecte de Can Buch, hotel rural 100% ecològic i autosostenible, que compta amb una gran piscina natural i un sistema que depura naturalment la totalitat de les aigües negres que genera l'hotel.

Nou edifici del campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Projectes d’Aigua va instal·lar el sistema de depuració d’aigües residuals de l’edifici públic. El projecte, dut a terme amb l’estudi d’arquitectura Societat Orgànica, ha aconseguit una de les certificacions en sostenibilitat més exigents, la prestigiosa LEED-Gold.

Piscina pública

Actualment estem implicats en un projecte innovador i il·lusionant: la primera piscina natural de caràcter públic a Espanya.

“Cada piscina és una creació única, en què arquitectura, biologia i tècniques constructives es coordinen de forma harmoniosa. Les converses amb el client són la part més important per conèixer els seus requisits i comprendre la seva visió. El meu objectiu és crear un producte exclusiu, totalment adaptat a les persones que gaudiran de la piscina.

De fet, una piscina natural és molt més que una piscina. És bellesa, salut, connexió amb el teu interior i amb la Natura. En definitiva, és qualitat de vida.”

Carles Pérez, fundador de Projectes d’Aigua

T'interessa rebre una proposta personalitzada?

Contacta amb nosaltres trucant al +34 609 533 583o escriu a info@projectesdaigua.com