DEPURACIÓ NATURAL

SISTEMES DE DEPURACIÓ NATURAL D'AIGÜES RESIDUALS DOMÈSTIQUES

depuracio natural

Què és una depuradora natural?

Un sistema que recull l'aigua domèstica residual, la porta a una instal·lació que la depura mitjançant processos naturals i la transforma en aigua de qualitat suficient per a usos posteriors NO potables.

Per què és natural?

Perquè els sistemes funcionen sobre la base dels processos d'autodepuració que es donen al medi ambient (en condicions específiques). El sistema funciona sense químics ni consum elèctric i treballa amb la Natura com a aliada.

Com serà la meva depuradora?

Cada instal·lació és el resultat d ́un treball a mida, totalment personalitzat. A Projectes d’Aigua t'oferim un servei integral: dissenyem, construïm i mantenim la teva depuradora. Sabem que es convertirà en un element més en el teu camí cap a la sostenibilitat i l'estil de vida autosuficient.

ÉS POSSIBLE GAUDIR D’UNA GRAN QUALITAT DE VIDA VIVINT EN HARMONIA AMB EL NOSTRE ENTORN

Tecnologia natural i eficient

Els nostres sistemes de depuració s'inspiren en la Natura. És a dir, reproduïm mecanismes que es donen de forma natural a l'espai compacte i segur de la teva depuradora domèstica.

La instal·lació no necessita energia elèctrica, té un manteniment escàs i està pràcticament lliure de reparacions. Podràs depurar aigües grises o negres i disposar ne per reutilitzar-les.

Ecologia i sostenibilitat

La depuració natural economitza aigua, redueix al mínim la utilització d’energia i recicla la matèria.

En optimitzar tots els elements del cicle, és una solució d'alta eficiència ecològica.

Si optes per tornar l'aigua depurada al medi natural, l'aportació embellirà el teu entorn. Una altra opció és crear estanys i aiguamolls per promoure la vida al teu voltant. I, per descomptat, també podràs reutilitzar l'aigua depurada per regar hort o jardí, netejar paviments, omplir la cisterna del vàter, etc.

Autosuficiència

Oblida't de trucar a la cuba, transportar fangs en camions i dependre d'electricitat o combustibles fòssils. Tu decideixes com gestionar l'aigua, el seu ús i el teu impacte en l'entorn.

Amb els nostres sistemes aconsegueixes la qualitat d'aigua exigida en els requisits del: Reial Decret 509/1996 de 15 de març, RDL 1/2001 de 20 de juliol, RD 849/1986 d’11 d'abril

La depuració natural és legal i l’Agència Catalana de l’Aigua la contempla per a unitats d’habitatge

L’Agència Catalana de l’Aigua ha concedit a Projectes d’Aigua el 100% dels permisos sol·licitats

COM INSTAL·LEM LA TEVA DEPURADORA?

A Projectes d’Aigua som especialistes en piscines naturals. T ́oferim la garantia de 20 anys d ́experiència en tot tipus d ́instal·lacions per a particulars, empreses de turisme rural i Administració.

Realitzem productes a mida i si la piscina o el llac s'han d'integrar a un altre projecte (per exemple, obra nova o rehabilitació projectada per un estudi d'arquitectura o paisatgisme), ens coordinem amb les empreses implicades.

Si vols, podem acompanyar-te en totes les fases del projecte:

DISSENY

1. DISSENY A MIDA

CONSTRUCCIÓ

2. CONSTRUCCIÓ I POSADA A PUNT

PODADA

3. MANTENIMENT

QUINA AIGUA VOLS DEPURAR?

AIGÜES GRISES

Depura aigua d'aigüera, dutxa i rentadora. Els clients que escullen aquests sistemes són persones altament conscienciades que volen fer un pas més perquè el seu habitatge sigui encara més sostenible.

AIGÜES NEGRES

Depura la totalitat de les aigües residuals: aigua d'aigüera, dutxa i rentadora. I també l'aigua de la cuina i del vàter. La clientela que escull aquests sistemes sol viure en masies o habitatges aïllats que necessiten una gestió autosuficient del conjunt d’aigües residuals. També és habitual en habitatges en urbanització amb sistema de clavegueram deficient.

LA DEPURACIÓ NATURAL ÉS BIOTECNOLOGIA AMB TOTES LES GARANTIES

Els nostres sistemes funcionen sobre la base dels processos d'autodepuració que es donen al medi ambient en condicions específiques. Tenen més de 20 anys d'eficàcia provada. Són fiables i eficaços perquè funcionen amb la Natura com a aliada.

Les reaccions químiques naturals queden ocultes. Cap detall ni olor no indica que és una depuradora. És una solució neta i segura i no genera mosquits ni molèsties.

EL MANTENIMENT ÉS SUAU I ESCÀS

Els nostres productes són eficients i requereixen molt poques tasques de manteniment

De fet, la tasca és tan senzilla que la pots fer tu mateix sense ajuda. Però, si ho prefereixes, posem a la teva disposició el Servei de Manteniment. El que més valoren els nostres clients és el servei postvenda i l'atenció personalitzada.

DESCOBREIX OBRES A MIDA

jardinera llarga

Depuradora d'aigües grises en àmbit domèstic.

Aquesta depuradora és a una casa unifamiliar de 4 habitants a Sabadell. Tot i que la casa disposa de connexions al clavegueram públic i a la xarxa d'abastament d'aigua, els propietaris desitjaven que el seu habitatge fos totalment autosuficient pel que fa a la gestió d'aigües residuals grises.

Vam instal·lar aquesta depuradora al jardí del darrere i ara l'aigua depurada es reutilitza per omplir la cisterna del vàter i regar les plantes.

casa canyes

Depuradora d'aigües grises en establiment professional

Aquesta depuradora està a Rupià (Baix Empordà), en una casa rústica de turisme rural. Amb ocupació mínima, el sistema depura l’aigua de 6 persones. Amb màxima, la de 14 persones.

Els propietaris volien aprofitar l'aigua grisa per regar l'hort amb totes les garanties. Vam instal·lar una depuradora de Filtre Horitzontal (FH). Com veus, el seu aspecte és el d'un canyís silvestre ben bonic que fa les funcions de mur vegetal. Ara estalvien aigua potable, fomenten l'autosuficiència i resulten un establiment més sostenible, cosa que la seva clientela valora molt.

jardinera petita

Depuradora d'aigües negres en àmbit domèstic

Aquesta depuradora és a una masia rehabilitada de Santa Maria d’Oló (Bages). La masia necessitava un sistema de depuració autònom i la propietat desitjava un sistema sostenible que formés part del que s'anomena “Solucions Basades en la Natura” (Nature Based Solutions NBS).

Vam aportar una depuradora natural d ́aigües negres que pot donar servei fins a 20 habitants i que retorna l ́aigua depurada al medi natural amb seguretat, per embellir l'entorn. Vam treballar fins a l'últim detall perquè quedés integrada al bosc (com veus, passa totalment desapercebuda).

jardi obert

Depuradora d'aigües negres en establiment professional

Aquesta depuradora està en Can Buch, hotel rural ecològic i sostenible a Sant Martí de Llémena (Gironès). El sistema gestiona la totalitat de les aigües residuals de l'hotel (aigües negres), és eficient fins i tot amb ocupació màxima (25 persones) i tolera perfectament les èpoques d'inactivitat.

VOLS UNA PROPOSTA A MIDA?

proposta a mida

Vols una proposta a mida? Contacta amb nosaltres.

Truca avui al +34 609 533 583 o escriu a info@projectesdaigua.com