DE PISCINA CONVENCIONAL A PISCINA NATURAL

TENS UNA PISCINA QUE ES DESINFECTA AMB PRODUCTES QUÍMICS I VOLS TRANSFORMAR-LA EN UNA PISCINA NATURAL?

piscina llac

Sigui quina sigui la preexistència que ens trobem, podem convertir la teva piscina convencional en un Llac de Bany o en una Piscina Natural.

Els clients se sorprenen amb els resultats. Sembla increïble que un espai antiquat i obsolet pugui convertir-se en una cosa totalment nova i tan especial, realitzada a mida i de marcat caràcter ecològic i sostenible.

A la teva nova piscina, l'aigua està 100% lliure de químics i és pura i saludable. Submergir-s'hi reprodueix les sensacions que tindries en banyar-te en un riu o llac salvatges.

El contacte amb la Natura, el murmuri de l'aigua, la bellesa hipnòtica de les plantes aquàtiques, sentir el cant dels ocells (que venen atrets per la presència de l'aigua natural) és una experiència privada d'una sensualitat incomparable.

ELS BENEFICIS DE LA TEVA NOVA PISCINA

La il·lusió d’estrenar nova piscina

La teva nova instal·lació es pot dissenyar segons l'estil que t’estimis més (inspiració mediterrània, zen, disseny contemporani, etc.) i integrar-se de forma harmoniosa al teu jardí i entorn. La nostra forma de treballar t’ofereix un altíssim nivell de personalització pel que fa a materials, detalls estètics i acabats.

Autèntica sostenibilitat

Ecològica per definició, la teva piscina està lliure de químics, consumeix molt poca energia i no contamina. És un ecosistema que millora el teu entorn i atrau i fomenta la vida.

El bany saludable

La nova piscina no conté químics com el clor i resulta saludable. L'aigua és dolça, potable i no irrita els ulls ni resseca la teva epidermis. Després del bany, la teva pell queda suau i hidratada. La sensació de benestar és intensa. El contacte amb la Natura és inspirador i restaurador.

L'AIGUA ES CONVERTEIX EN UN FOCUS D'ATRACCIÓ PER A LES PERSONES

La piscina et convida a gaudir intensament: neda, relaxa't, juga, medita, contempla la Natura.

I descobreix el plaer extraordinari de compartir-la amb família i amistats.

COM CREEM LA TEVA PISCINA NATURAL?

A Projectes d’Aigua som especialistes en piscines naturals. T ́oferim la garantia de 20 anys d ́experiència en tot tipus d ́instal·lacions per a particulars, empreses de turisme rural i Administració.

Realitzem productes a mida i si la piscina o el llac s'han d'integrar a un altre projecte (per exemple, obra nova o rehabilitació projectada per un estudi d'arquitectura o paisatgisme), ens coordinem amb les empreses implicades.

Si vols, podem acompanyar-te en totes les fases del projecte:

DISSENY

1. DISSENY A MIDA

CONSTRUCCIÓ

2. CONSTRUCCIÓ I POSADA A PUNT

PODADA

3. MANTENIMENT

AQUESTS SÓN ELS SERVEIS DISPONIBLES

PISCINA NATURAL

Reconvertim la teva piscina convencional en una instal·lació totalment nova: una piscina natural. S'inspira en la Natura, però el seu aspecte és més racional i endreçat. La seva forma és arquitectònica i el seu disseny s'integra harmoniosament al teu jardí, revalorant-lo.

La piscina t'ofereix un control total sobre el grau d'interacció que desitges amb allò natural i existeix una separació física entre els biofiltres (plantes aquàtiques) i el banyista.

LLAC NATURAL

S'inspira en els estanys que trobem a la Natura: les seves formes són orgàniques i arrodonides, inclou nombrosos elements naturals i el seu aspecte és silvestre (fins i tot selvàtic). Té un encant hipnòtic. Sol contenir una gran riquesa de plantes, còdols, pedres escollides i profundes zones de bany. Et prometen una connexió íntima i sensual amb la Natura més autèntica.

Ideal en espais amplis: finques amb terreny, masies amb gran jardí, vil·les, etc.

AMB LA GARANTIA CIENTÍFICA QUE OFEREIX LA BIOTECNOLOGIA
  • L'aigua és potable i totalment segura per a tu i la teva família
  • Les zones de depuració estan separades de les de bany, assegurant un bany higiènic i segur
  • El fons de la teva piscina sempre és visible perquè l'aigua és clara i transparent
  • La piscina pot estar en repòs durant llargs períodes de temps i seguir viva i sana
  • El nostre servei postvenda t'assegura el funcionament òptim de manera duradora

Instal·lació neta que no genera mosquits i no produeix un creixement descontrolat d'algues.

MANTENIMENT SENZILL

Creem un sistema robust i equilibrat que necessita poca intervenció

Els nostres productes són eficients i requereixen molt poques tasques de manteniment. De fet, el manteniment és tan senzill que pots fer-lo tu mateix. Però, si ho prefereixes, posem a la teva disposició el servei de manteniment. El que valoren més els nostres clients és el servei postvenda i l'atenció personalitzada.

ARA ÉS EL MOMENT D’ENVOLTAR-TE DE LA BELLESA QUE T'INSPIRA I ET FA FELIÇ

foto de contacte familia

Vols una proposta a mida? Contacta amb nosaltres.

Truca avui al +34 609 533 583 o escriu a info@projectesdaigua.com